APM-TS

De Europese markt vanuit Twente bedienen

APM-TS B.V., leverancier en ontwikkelaar van auto-onderdelen zoals veren en diverse soorten schokbrekers, opende in 2019 een nieuw kantoor en magazijn in Enschede. Specialiteit van het bedrijf zijn bladveren voor applicaties voor z.g. LVC (Light commercial vehicles = lichte bedrijfsvoertuigen), voor vrachtwagens en trailers of landbouw voertuigen.

Ter voorbereiding van de huidige en verwachte groei en uitbreiding van het product portfolio, verhuisde APM-TS van Oldenzaal naar Enschede. Met deze actie hoopt APM haar doel te verwezenlijken om een wereldwijde automotiv systeem leverancier te worden, die een 'one-stop Tier-One' service levert aan OEM klanten.

Schokdempers

Vanuit het nieuwe kantoor/magazijn in het Enschedese havengebied levert APM-TS een groot assortiment veren en schokdempers aan de auto-industrie in Europa en werkt samen met het Maleisische researchteam aan de ontwikkeling van nieuwe en speciale producten.

Oost NL voorzag APM van mogelijke kantoor opties in het Twentse en ondersteunde het selectieproces, terwijl de Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) het proces aan de Maleisische zijde begeleidde.